همه چیز درباره کابینت پولیشی ( قسمت اول )

دسته بندی :بلاگ, کابینت 23 مهر 1401 تیم محتوای مهام چوب 113

همه چیز درباره کابینت پولیشی ( قسمت اول ) هر خانه ای دارای یک آشپزخانه است و می توان ادعا کرد قلب تپنده خانه، آشپزخانه می باشد. در این مقاله قصد داریم درباره یکی از جدیدترین مدل های کابینت توضیح دهیم. کابینتی که همانند بقیه مدل ها دارای معایب و مزایای زیادی است. پس اگر روزی قصد خرید تا تعویض کابینت های خانه را داشتید حتما توضیحاتی که درباره هر مدل کابینت وجود را مطالعه کنید؛ سپس دست به انتخاب بزنید و خریدتان را نهایی کنید.

کابینت های پولیشی همان مدل کابینتی است که می خواهیم درباره آنها توضیح دهیم. بسیاری از افراد از مدل های رایج کابینت در بازار خسته شده اند. از این رو به دنبال مدل های جذابتر با کارایی بیشتر هستند. اگر شما هم اینگونه هستید تا انتها این مقاله را دنبال کنید.

رنگ پولیشی چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم درباره کابینت های پولیشی با هم صحبت کنیم بهتر است کمی با رنگ های پولیشی آشنا شوید. شاید آخرین بار نام پولیش را از افرادی که ماشین ها را صافکاری و رنگ کاری می کنند شنیده باشید. در واقع پولیش در معنای جلادهی رایج می باشد.

پولیش یک مایع سیال است که به صورت تقریبا خمیری بر روی سطوح با جنس شیشه، پلاستیک، چوب و فلز اسپری می شود.  پولیش ها همانند سمباده هستند و با مواد خود باعث سابیده شدن و جلا پیدا کردن سطوح می شوند. رنگ پولیش برای چوب یا ام دی اف بهترین و خاص ترین رنگ به حساب می آید.

تولید رنگ پولیش بسیار حساس است؛ به همین علت استفاده از آن هزینه زیادی خواهد داشت. اما با توجه به اینکه کاربردهای زیادی دارد مورد استقبال قرار گرفته است.

میتوان ادعا کرد مهمترین کاربرد رنگ های پولیشی در از بین بردن لکه ها، خراش ها، سوختگی ها و آلودگی ها از روی سطوح مختلف می باشد. همچنین این رنگ ها در افزایش مقاومت و استحکام محصولات چوبی و ایجاد سطح براق و شفاف تاثیر به سزایی دارد.

کابینت پولیشی چیست؟

کابینت پولیشی عموما از مغزی ام دی اف خام ساخته می شود که با کمک دستگاه CNC برش می خورد. با توجه به ماهیت دستگاه CNC می توان هر طرح دلخواهی را روی کابینت اجرا کرد. بعد از برش زدن و حکاکی کردن، رنگ پولیش روی کابینت پاشیده می شود. این رنگ کابینت را شفاف و براق خواهد کرد.

برای انجام اینکار باید ماده خمیری پولیش را با تینر مخلوط کنید تا یک ماده رقیق ساخته شود؛ سپس در یک محیط ایزوله با دستگاه رنگ را روی آن بپاشید. بهتر است اینکار را 4 بار انجام دهید و در پایان هر مرحله سمباده زنی را انجام دهید. سمباده زدن را باید تا جایی ادامه دهید که ضخامت رنگ به 3 میلیمتر برسد.

کابینت پولیشی

رنگ پولیش منحصر بفردترین رنگی است که یک کابینت می تواند داشته باشد.

عموما رنگ کابینت های پولیشی سفید است؛ اما هیچ الزامی وجود ندارد. شما مختار هستید هر رنگی که می خواهید انتخاب کنید. رنگ سفید از این جهت محبوبیت دارد که فضای آشپزخانه را دل بازتر و بزرگتر نشان می دهد.

با انتخاب رنگ سفید و سنگ های کوارتز، کورین یا سنگ های طبیعی برای روی کابینت، جلوه خانه تان چندین برابر خواهد شد.

مزیت کابینت های پولیشی

یکی از مزیت های کابینت پولیشی افزایش ضخامت آن است. در واقع رنگ پولیشی که روی کابینت زده می شود، ضخامت آن سه میلیمتر بالاتر می رود. این افزایش ضخامت باعث بالاتر رفتن استحکام کابینت می شود.

مشکلی که در کابینت های ام دی اف به چشم می خورد، تاب برداشتن آنها است. اما در کابینت های پولیشی به دلیل بالا رفتن ضخامتی که اشاره کردیم این موضوع به ندرت اتفاق می افتد.

با توجه به اینکه آشپزخانه یک محیط پر رفت و آمد است و احتمال سقوط اجسام در آن زیاد است! کابینت پولیشی دچار ضربه و فرورفتگی کمتری می شود. علت این امر خاصیت رنگ پولیشی است که همانند یک چسب پر قدرت عمل می کند.

کابینت پولیشی

رنگ پولیشی در تمام سطح کابینت، گوشه ها و دور تا دور پاشیده می شود.

همین موضوع باعث می شود نفوذ آب یا رطوبت به هیچ عنوان اتفاق نیفتند. این موضوع یکی از چالش های خانم ها می باشد که مدام در حال غر زدن هستند!

کابینت های پولیشی با رنگ سفید جلوه بیشتری دارند و عموما با این رنگ ساخته می شوند. یکی از مزیت های رنگ سفید ست شدن آنها با سایر وسایل آشپزخانه است. علاوه بر این موضوع فضای آشپزخانه بسیار وسیع به چشم می آید.

امیدواریم تا اینجا تا حدودی با کابینت های پولیشی و مزیت های آن آشنا شده باشید.

کابینت های پولیشی دنیایی وسیعی دارند؛ از این رو در مقاله های بعدی به توضیح بیشتر درباره این سبک جدید کابینت خواهیم پرداخت. پس اگر به این موضوع علاقمند هستید ما در مقاله های بعدی دنبال کنید.

هدف ما این است شما با آگاهی بیشتر تغییرات جدید در دکوراسیون خانه تان ایجاد کنید.

 

 

تیم محتوای مهام چوب

مطالب زیر را حتما بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه: