سبک کلاسیک در آَشپزخانه !

دسته بندی :بلاگ, کابینت 10 آبان 1401 تیم محتوای مهام چوب 69

امروزه با ایجاد نیازهای جدید مردم به دنبال سبک و روش های مختلف در مسائل گوناگون هستند. یکی از این موضوعات طراحی دکور فضای داخلی منزل است. از بخش های مهم در دکوراسیون داخلی، آشپزخانه می باشد. یکی از سبک های زیبایی که در طراحی دکور استفاده می شود سبک کلاسیک است. سبک کلاسیک تاریخچه طولانی دارد. در ادامه سعی می کنیم به توضیحات مفیدی درباره این سبک بپردازیم.

سبک کلاسیک

سبک کلاسیک سبکی است که از گذشته و سنت های قدیمیان الهام گرفته گرفته شده است. این سبک یک فضای اشرافی دارد و در عین حال یک سبک غربی می باشد. این سبک از یونان نشات گرفته است. در این سبک وسایل به صورت اشرافی دیزاین می شوند و روی مبلمان و کابینت ها کنده کاری هایی ایجاد می شود تا فضای دلخواه ایجاد شود. سبک کلاسیک سرشار از نظم و تقارن است؛ به این معنا که تمامی وسایل باید به صورتی تقارن داشته باشند و با نظم خاصی در مکان مناسب چیده شوند.

در این سبک رنگ جایگاه ویژه ای دارد. در واقع سعی می شود با ترکیب رنگ های مختلف و در کنار هم قرار دادن دو یا چند رنگ فضای چشمگیرتری را ایجاد شود. اگر به مکانی رفته باشید که دارای سبک کلاسیک بوده است حتما نقش و نگاره های گوناگون و با شکوهی را مشاهده کرده اید. در سبک کلاسیک سعی می شود از نقاشی و نقش های ارزشمند و هنرمندانه استفاده شود. این طرح و نقوش را هم می توانید در وسایل مشاهده کنید. برای ایجاد یک سبک کلاسیک حتما باید از مصالح و متریال های ارزشمند استفاد کنید. این متریال ها می تواند سنگ مرمر، عاج، چوب های گران قیمت و با کیفیت بالا مانند چوب گردو باشد.

ویژگی های سبک کلاسیک

نظم در اجزا و وسایل:

در این سبک باید تمام وسایل با اصول خاص این سبک چیده شوند. در سبک کلاسیک اجازه نداریم هر وسیله ای را در جایی که دلخواهمان است قرار دهیم. البته خیلی کم پیش می آید که تصمیم بگیریم تغییر دکوراسیون دهیم و وسایل را جا به جا کنیم. سبک کلاسیک زیبایی های منحصر به فرد خود را دارد.

تقارن در وسایل:

در سبک کلاسیک وسایل کاملا متقارن با هم چیده می شوند؛ که این تقارن باعث ایجاد نظم می گردد. همچنین وجود نظم و تقارن در وسایل سبب می شود تا فضای فاخرتری داشته باشیم.

سبک کلاسیک

حکاکی و منبت کاری:

اگر به قصر پادشاهان ایتالیایی و رومی و یا کاخ هایی که در ایران هستند سری بزنید مشاهده می کنید که تمامی وسایل دارای کنده کاری های پیچیده ای هستند. حتی اکسسوری هایی که در فضا گذاشته شده نیز دارای کنده کاری هستند. این کنده کاری ها حتی روی نرده های راه پله و دسته های مبل هم وجود دارد.

تنالیته های رنگی اصیل:

در این سبک رنگ بندی محدود و خاصی حکم فرما است. سبک کلاسیک اجازه نمی دهد از هر رنگی که می خواهیم استفاده کنیم. در این سبک از رنگ های بژ، شیری و قهوه ای استفاده می شود. رنگ های جیغ جایگاهی در سبک کلاسیک ندارند.

سبک کلاسیک در آشپزخانه

سبک کلاسیک به دلیل اصولی که دارد در هر بخش منزل تفاوت ایجاد می کند. در ادامه به دکوراسیون آشپزخانه با سبک کلاسیک می پردازیم.

آشپزخانه به دلیل اینکه مهم ترین بخش دکور است باید دیزاین خوبی داشته باشد. از اجزا تشکیل دهنده مهم آشپزخانه، می توان به کابینت اشاره کرد. در سبک کلاسیک کابینت ها دارای کنده کاری  های خاصی هستند. کابینت ها در این سبک اکثرا از جنس چوب می باشند. کابینت ها در این سبک باید متناسب با نور رنگ بندی شوند اما اصولا رنگ این کابینت ها قهوه ای است.

در ادامه به ویژگی های یک آشپزخانه در سبک کلاسیک می پردازیم. البته به دلیل اینکه کابینت های تمام چوب قیمت خیلی بالایی دارند می توانید از کابینت های با روکش چوبی استفاده کنید.

ویژگی سبک کلاسیک در آشپزخانه

  • استفاده از خطوط صاف: در آَشپزخانه هایی که سبک کلاسیک دارند از خطوط صاف استفاده شده است.
  • توجه به جزئیات: در این سبک تمامی اجزا دارای نقوش و کنده کاری هایی هستند که این ویژگی باعث شده است با سبک های دیگر متفاوت باشند.
  • رابطه با طبیعت: رابطه بین طبیعت و سبک کلاسیک بسیار خوب است. اگر توجه کنید در سبک کلاسیک اکثر مصالح از طبیعت و مواد طبیعی هستند. برای مثال برای ساخت کابینت و مبلمان از چوب درختان گردو و… استفاده می شود.
  • رنگ: در این سبک رنگ ها یا روشن هستند یا تیره! به هیچ عنوان از سفید استفاده نمی شود و بیشتر رنگ های شیری و کرم استفاده می شود. در رنگ های تیره سعی می شود از رنگ های قهوه ای، خاکستری و آبی تیره استفاده شود. در این سبک رنگ مشکی به تنهایی کاربرد ندارد و در صورت استفاده حتما باید با رنگ دیگری به کار برده شود.

شرکت مهام چوب با تجربه بالایی که دارد می تواند در این زمینه به شما مشاوره ارزنده ای ارائه دهد. این شرکت علاوه بر مشاوره می تواند طرح های انتخابی شما را با هر نوع سبکی تولید و نصب کند.

 

تیم محتوای مهام چوب

مطالب زیر را حتما بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه: