مزایا و معایب کابینت روکش چوبی و مراحل ساخت آن
مزایا و معایب کابینت روکش چوبی و مراحل ساخت آن / آشپزخانه روح نوازترین قسمت یک خانه است چرا که افراد خانواده بیشتر وقت خود را در این مکان می گذرانند. این مکان محل علاقه یک مادر به بقیه اعضا خانواده است. این مکان حس آرامش را به افراد می دهد و زندگی را برای آنها شیرین تر می کند. به نظر شما چطور می شود این عشق و علاقه را بیشتر کرد؟
از لحاظ روانشناسی محیط بر روی خلقیات و احساسات افراد تاثیر می گذارد. هر چه قدر محیط افراد بهتر و زیباتر باشد، حس علاقه و انگیزه نیز در افراد زیاد می شود. زمانی یک آَشپزخانه به فرد احساس آرامش و انگیزه می دهد که دکوراسیون خوبی داشته باشد. دکور اصلی آشپزخانه کابینت ها هستند. اگر به دنبال افزایش انگیزه برای کار در آشپزخانه می گردید یا دوست دارید فضای گرم تر و صمیمی تری در خانه داشته باشید می توانید دکور آشپزخانه را عوض کنید. یکی از سبک هایی که به انسان آرامش می دهد سبک کلاسیک است. زیرا در این سبک از مواد طبیعی استفاده می کنیم و این مواد طبیعی باعث می شود افراد با طبیعت ارتباط بگیرند و حس خوبی پیدا کنند.
کابینت روکش چوبی
برای پیدا کردن حس خوب آرامش می توانید از کابینت های چوبی یا روکش چوب استفاده کنید. این کابینت ها به دلیل اینکه از چوب طبیعی ساخته می شوند آرامش طبیعت را برای ما القا می کنند. شاید کابینت چوبی برای شما بسیار پر هزینه باشد و توان استفاده و ساخت آن را نداشته باشید. نگران نباشید شما می توانید به جای استفاده از کابینت تمام چوب از کابینت های با روکش چوب طبیعی استفاده کنید. در ساخت این کابینت ها مقدار کمی چوب طبیعی به عنوان روکش استفاده می شود. این روکش به دلیل اینکه از چوب طبیعی است به ما اینطور القا می کند که تمام کابینت از جنس چوب است.
مراحل ساخت کابینت با روکش چوب
- ابتدا باید مغزی کابینت را با استفاده از دستگاه سی ان سی ابزار داده شود و طرح مناسب را ایجاد کرد. مغز این کابینت از جنس نئوپان یا ام دی اف است.
- در مرحله دوم باید ورقه برش داده شده، سمباده زده شود و با چسب مخصوص سطح آن پوشانده شود.
- در مرحله بعد باید روکش نازک چوب طبیعی را روی ورقه قرار داد تا با چسب پرس شود.
- پس از خشک شدن روکش چوبی باید مرز بین روکش و چوب با استفاده از دستگاه های مخصوص از بین برود.
- بعد از انجام این مرحله باید اجزای کابینت که از ورقه ها ساخته شده اند را متناسب با طرح برش زد.
- بعد از برش، این قطعات را با رنگ پلی اورتان یا پلی استر رنگ می کنند و بعد از خشک شدن کابینت نصب می گردد.
- در مرحله آخر لکه گیری انجام می شود و مشکلات احتمالی رفع می شود.
مزایا و معایب کابینت های روکش چوبی
مزایا:
مقرون به صرفه:
به دلیل اینکه فقط بخش کمی از این کابینت از چوب طبیعی است قیمت پایین تری نسبت به کابینت های تمام چوب دارد؛ و برای افرادی که توان مالی برای ساخت کابینت چوبی ندارند گزینه مناسبی است.
مشابه چوب:
برخی افراد دوست دارند که کابینت های چوبی داشته باشند اما به دلیل هزینه بالا این کابینت ها منصرف می شوند. این افراد می توانند از کابینت با روکش چوب استفاده کنند چون شباهت ظاهری زیادی با کابینت های چوبی دارد.
زیبا:
کابینت های از جنس چوب به دلیل اینکه مواد اولیه آن از طبیعت گرفته می شوند بسیار زیبا هستند و زیبایی طبیعت را برای ما القا می کنند.
قابلیت ابزارخوری:
به دلیل اینکه مغز این کابینت از جنس ام دی اف است قابلیت ابزار خوری بالا و آسان تری را دارد.
مقاومت در برابر رطوبت:
رطوبت یکی از عوامل تخریب کابینت های چوبی است. چوب رطوبت را به خود جذب می کنند و بافت خود را از دست می دهد. این کابینت ها نسبت به کابینت تمام چوب در برابر رطوبت مقاوم تر هستند.
رنگ بندی متنوع:
برای داشن یک آشپزخانه شیک و زیبا رنگ بندی بسیار مهم است. این نوع کابینت با داشتن رنگ بندی متنوع راه ما را برای داشتن یک آشپزخانه زیباتر آسان کرده است.
معایب
حساس نسبت به خراش:
به دلیل اینکه روکش این کابینت از جنس چوب است و محافظی ندارد بسیار در برابر اشیا نوک تیز حساس است. زیرا با برخورد اشیاء تیز دچار خط و خراش می شود.
حساس به رطوبت در محل خش:
اگر در قسمتی از این کابینت خش وجود داشته باشد رطوبت به آن نفوذ می کند و دچار متورم شدن بافت می شود.
قیمت نسبتا بالا:
این نوع کابینت از کابینت های چوبی ارزان تر است اما قیمت بالاتری نسبت به بقیه کابینت ها دارد. دلیل آن این است که روکش آن از جنس چوب طبیعی است و همین باعث قیمت بیشتر آن می شود.
اجرای دشوار رنگ سفید:
به دلیل اینکه روکش از جنس چوب است به سختی می توان رنگ سفید را روی آن اجرا کرد. انجام این کار نیاز به ابزار مناسب و فرد با تجربه دارد.
شرکت مهام چوب با ارائه این نوع از کابینت رویای شما برای داشتن یک آشپزخانه شیک و مجلل برآورده می کند.