تفاوت های اصلی کابینت مدرن و کلاسیک
اگر بخواهید آگاهانه و دقیق کابینت انتخاب کنید لازم است درباره تفاوت کابینت ها اطلاعات کافی داشته باشید. هر چه اطلاعات بیشتری درباره تفاوت سبک کابینت ها داشته باشید، می توانید خانه زیباتری طراحی کنید.
آشپزخانه به عبارتی قلب خانه است. شما می توانید چیدمان های مختلفی که برای خانه در نظر می گیرید را با ایده گرفتن از طرح و سبک آشپزخانه پیش ببرید.
معرفی کابینت کلاسیک و ویژگی های آن
اگر به دنبال خانه ای نوستالژیک هستید باید به سراغ کابینت های کلاسیک بروید. طرحی سنتی و قدیمی که حس صمیمیت در آن جریان دارد. کابینت های کلاسیک از چوب ساخته می شوند و گرمای بیشتری برای خانه به ارمغان می آورند.
بر روی درب کابینت ها حکاکی و کنده کاری های مختلفی انجام می شود. حتی شما می توانید این ظریف کاری ها را روی دستگیره درب ها نیز مشاهده کنید.کرم، سفید، قهوه ای، فندقی و طوسی رنگ های پر استفاده و مناسب برای کابینت های کلاسیک هستند. در واقع می توان گفت کابینت های کلاسیک با این رنگ ها شناخته می شوند.
با توجه به اینکه ویترین های شیشه ای در این سبک وجود دارد، می توانید از ظروف عتیقه و ارزشمند به عنوان دکور استفاده کنید. تاج ها و سرستون های منبت کاری شده در تمام طرح های کابینت های کلاسیک مشاهده می شود.
بهتر است زمانی که کابینت های آشپزخانه را به سبک کلاسیک در می آورید، کفپوش آشپزخانه هم چوبی یا طرح چوب باشد. با اینکار زییایی آشپزخانه دو چندان می شود.
مزیت های کابینت های کلاسیک
کابینت های کلاسیک به دلیل ارتفاع بلندی که دارند فضای زیادی دارند؛ از این رو می توان وسایل زیادی در آنها جای داد. جنس چوب این کابینت ها گرما و صمیمیت را انتقال می دهد. عمر مفید این کابینت ها بسیار بالا است و استحکام خوبی دارند. با توجه به اینکه قرینگی در آنها رعایت می شود از جذابیت بالایی نیز برخوردار هستند.
معرفی کابینت مدرن و ویژگی های آن
با توجه به تغییر شرایط اقتصادی و زندگی افراد، سبک زندگی ها متفاوت شده است. امروزه همه افراد جامعه توانایی خرید خانه های لوکس را ندارند. در مقابل آپارتمان نشینی رواج پیدا کرده است. آپارتمان هایی با متراژهای پایین که باید کابینت های کاربردی داشته باشند. با وجود این شرایط استفاده از کابینت های کلاسیک در خانه های آپارتمانی خیلی مقدور نیست و باید به سراغ سبک دیگری از کابینت رفت.
کابینت های مدرن امروزه بسیار پر طرفدار هستند؛ زیرا دارای سطحی صاف و یکدست می باشند و بیشترین کاربری را برای آشپزخانه دارند.
جنس این کابینت ها متفاوت است. به طور مثال شما می توانید آنها را از چوب، های گلاس، پی وی سی و…. بسازید. در کابینت های مدرن از هیچ کنده کاری، حکاکی و ظریف کاری استفاده نشده است. تفاوت عمده این کابینت ها با کابینت های کلاسیک در نداشتن سرستون، تاج و … می باشد.
در اولین نگاه شما سادگی کابینت های مدرن را خواهید دید.
معمولا برای کابینت های مدرن از رنگ های خنثی استفاده می شود. جنس بدنه کابینت های مدرن از ام دی اف است و روکش درب ها از جنس های مختلف تهیه می شود.
با توجه به اینکه این روکش ها مقاوم در برابر رطوبت هستند، عمر این کابینت ها افزایش پیدا می کند.
مزیت های کابینت های مدرن
شاید بتوان مهمترین مزیت کابینت های مدرن را سادگی و بهینه ساز بودن شان نامید. کابینت های مدرن به خوبی می توانند فضای آشپزخانه را بهینه کنند. حال تفاوتی ندارد فضای آشپزخانه چقدر باشد.
کابینت های مدرن نیاز به نگهداری و مراقب زیادی ندارند. به آسانی می توان برای سال های زیاد از آنها استفاده کرد. همچنین تمیز کردن آنها سخت نیست. با توجه به اینکه دارای تنوع رنگ و مدل هستند، طرفداران زیادی دارند. هر فرد با هر سبک سلیقه ای می تواند کابینت مدرن مورد علاقه اش را انتخاب کند.
با توجه به ویژگی هایی که دارند می توانند نظم دهنده خوبی برای فضای آشپزخانه باشند.
در برابر همه این مزیت ها، باید به هزینه مقرون به صرفه آنها اشاره کنیم.
تفاوت عمده کابینت مدرن و کلاسیک
عمده ترین تفاوت این دو سبک شلوغی و سادگی آنها است.
شما همیشه کابینت های مدرن با رنگ های براق می بینید و کابینت های کلاسیک را با رنگ ها مات!
خانم ها همیشه از تمیز کردن کابینت های کلاسیک به دلیل حکاکی های زیادی که دارند غر می زنند. این در حالی است که تمیز کردن کابینت های مدرن بسیار سریع و آسان است.
کابینت مدرن مقاومت خوبی در برابر آب و رطوبت دارد و کابینت کلاسیک با وجود همه زیبایی و جلوه ای که دارد این ویژگی را ندارد.
امیدواریم با کمک این مطلب تا حدودی از تفاوت این دو سبک اطلاع پیدا کرده باشید و بتوانید بهترین مدل را انتخاب کنید.
